Op zakenreis naar Spanje in schoenen uit de Usina collectie

Op zakenreis naar Spanje in schoenen uit de Usina collectie

Op zakenreis naar Spanje in schoenen uit de Usina collectie

In Spanje wonen veel mensen die een goed gevoel voor mode hebben. Heb jij de mazzel dat je op zakenreis gaat naar Spanje? Dan zijn er wel een paar zaken die je moet weten voordat jij jouw koffer inpakt. Door middel van een kleine moeite als een kledingkeuze kan je al veel respect tonen voor de zakenpartners. Ten minste, als je het goed aanpakt.

Haal meer resultaat uit een goed gekleed uiterlijk

Er zijn nou eenmaal in ieder land verschillen in de kleding die gedragen wordt op verschillende gelegenheden. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in het dagelijks leven, op feestjes, bruiloften, uitgaan enzovoort. In Nederland willen we nog wel eens een fijne spijkerbroek, vaak dan wel een zwarte, combineren met een blouse of cobert. Dat is al een vrij zakelijke outfit. In Spanje is dit te simpel. Hier wordt niet snel aan een vergadering mee gedaan zonder een pak voor de mannen en een jurk of rok voor de vrouwen.

En elegante outfit zonder teveel poespas

Zorgvuldig worden de outfits samengesteld. Stoffen zijn van hoge kwaliteit en de pasvorm is vaak perfect bij het figuur. Unisa is een Spaans schoenenmerk dat precies deze kenmerken heeft bij de collecties. Hieraan heeft het merk het succes te danken en daarom is het een geen slecht idee om de schoenen voor jouw zakenreis uit een Unisa collectie te halen. Denk aan klassiek en elegant, perfect voor op de werkvloer.

Unisa collectie bestel je makkelijk online

Er is ruime keuze online als je geïnteresseerd bent in deze schoenen. Kijk bijvoorbeeld op ToBeDressed. Hier is namelijk ook grote uitverkoop te vinden. Wellicht kan je dan zelfs twee paar meenemen op jouw zakenreis. Op die manier kan je toch nog een klein beetje matchen bij de outfit zonder teveel onnodige accessoires. Succes gegarandeerd.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *