Top 3 kinderkleding trends van het voorjaar van 2019

Top 3 kinderkleding trends van het voorjaar van 2019

Een nieuw jaar betekent een nieuwe kledingcollectie voor je kinderen en dus ook nieuwe trends! Bloeit de mode van het najaar van 2018 door in een nieuw jasje of komt er volledig een nieuwe stijl? Hieronder lees je de top 3 kinderkledingtrends van het voorjaar van 2019.

Stoer

Dit voorjaar staat weer helemaal in het teken van stoer. Denk hierbij aan de kleuren zwart, bruin en donkergroen in combinatie met opvallende kleuren als blauw, roze en geel. Voor de jongens zul je overal truien met ritsen erop gaan zien. Dit past goed op een stoere spijkerbroek of een leger groene broek. Met hoge sneakers of lage laarsjes eronder zijn de jongens helemaal klaar voor 2019.

Bij de meisjes in het ceintuurtje weer helemaal terug. Deze ga je vaak zien in opvallende kleuren om een simpel zwart, bruin of donkergroen jurkje; dit geeft de outfit meteen een stoere uitstraling. Ook de dierenprint blijf je in het voorjaar van 2019 veel terug zien. Om je dochtertje helemaal mee te laten gaan met de mode, kan je voor inspiratie kijken bij chaos and order.

Happy socks

Voor volwassene zijn grappige sokken al langer een trend. Zo zie je steeds vaker dat mensen gekke kleuren en figuren op hun sokken hebben staan of plaatjes van dieren of eten. In het voorjaar van 2019 springt deze trend over naar onze kinderen. Op deze sokken staan schattige dieren of verschillende soorten fruit. Falke sokken heeft zelfs leuke sokken voor de allerjongste onder ons. Dit zijn bijvoorbeeld sokken met antislip in de vorm van visjes.

Plissé

Deze trend is alleen voor de meisjes, namelijk plissé rokjes. Veel mensen vinden deze rokjes erg tuttig, maar met de leuke prints van dit voorjaar zijn het erg stoere rokjes. Doordat de rokjes zo vlot vallen kan het met bijna alles gecombineerd worden, ideaal dus.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *